Фирма „Магнифиш” предлага изготвяне на предпроектни проучвания и входиране на проекти по европейска програма за развитие на сектор „Рибарство”.

Ако сте рещили да инвестирате в аквакултури, посъветвайте се с нас. Ние ще ви помогнем в целия процес и ще ви водим по всички необходими стъпки. Нашият опит ще ви бъде от съществена полза в дебрите на многобройните наредби и регламенти по европейските програми.

За да успеете в такова начинание не е достатъчно само да имате идея. Тя трябва да се доразвие, провери и разработи. Спечелването на проект по европейските програми е свързано с получаване на максимален брой точки или поне достатъчно за да сте на първите места в класирането. Това ще ви гарантира финансиране.

Заедно ще изберем внимателно вида който искате да отглеждате. Ще ви посъветваме за най-подходящото място за реализация на проекта. Ще изберем за вас най-подходящата и енерго-пестяща технология. Неща от изключителна важност за бъдещето на вашия бизнес.

Всеки проект по програма „Рибарство“ съдържа добре обмислен бизнес план. Той е бъдещето на вашата фирма и е фундамента на начинанието. Ние от „Магнифиш“ вярваме, че бизнеса трябва да може да се самоизплати и без субсидията от Европа. Трябва да е жизнен и да може да си поема разходите и да печели. Когато дойде помощта, тя е добре дошла за всеки инвеститор. Затова ние обмисляме и изчисляваме много добре паричните потоци и финансовите схеми. Нашите специалисти ще ви съветват във всеки етап от инвеститорския процес.

Предлагаме и пълната палитра на юридически услуги свързани с инвестирането в аквакултури. За да бъдете спокойни за начинанието си, за вас ще се грижи юрист с опит в спецификата на европейските програми.

Проектните предложения не ви гарантират бъдещите печалби. За да печелите в който и да било бизнес, трябва да сте наясно с пазарите и техните възможности. И тук нашите специалисти могат да ви помогнат и да ви съветват. Ние вярваме че всеки доволен клиент ще ни доведе още клиенти и не бързаме с еднократни печалби и високи цени.

Като единствена по рода си фирма в България, следим внимателно конкуренцията и винаги сме с крачка напред. Работим с помощта на много експерти, научни кадри и международни компании за да развием вашият бизнес на европейско ниво. Цените са ни най-добрите в страната и Европа.

Обадете ни се!